Onze pizza's zijn inmiddels bekend in de hele regio vanwege haar kwaliteit. Onze Italiaanse pizzabakker en de authentieke Italiaanse producten die we gebruiken voor de bereiding liggen hieraan ten grondslag en daar doen we ook geen concessies aan. 

We proberen het "Vera Pizzeria" gevoel, zoals dat in zuid ItaliŽ bestaat, te benaderen. Inmiddels mogen we gasten begroeten uit het hele land en daar zijn we natuurlijk best trots op.

Er zijn natuurlijk vele manieren om een pizza te maken en de resultaten van die verschillende bereidingswijzen zijn natuurlijk erg verschillend. Er is echter maar ťťn de juiste en de historie ervan begint in zuid ItaliŽ in de regio rond Napels en daar veronderstelt men dan ook de enige echte Italiaanse pizza's te creŽren.Onze pizzabakker Diego hebben we dan ook gerekruteerd in Sorrento, een kleine plaats in de buurt van Napels. Hiermee is de basis voor de enige echte Napolitaanse pizza alvast verzekerd. Het gebruik van de juiste ingrediŽnten doet de rest.

Om dat te ervaren moet u ze echt eens proberen. Kijkt u eens naar een vermakelijk en educatief filmpje over de historie van de pizza.


direct online bestellen?

bestellen.restaurant-schoonoord.nl